Το προφίλ της ημέρας

Το ζώδιο του μήνα Παρθένος
Ο Δίας και ο Ουρανός βρίσκονται σε πλήρη αρμονία μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου! Το τρίγωνο που σχηματίζουν, σε κάνει μέσα στις επόμενες μέρες να γίνεις αποδέκτης ευχάριστων εκπλήξεων και σημαντικών ευκαιριών!

Τα φεγγάρια του 2013 & προβλέψεις για όλα τα ζώδια


25 ΜΑΙΟΥ 2013
07:15πμ. ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ – ΜΕΡΙΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ


Πραγματοποιείται στον άξονα Τοξότη – Διδύμων. Στο φαινόμενο αυτό συμμετέχουν ο Ποσειδώνας με δυσαρμονική όψη, ο Ουρανός με αρμονική και ο Κρόνος και ο Πλούτωνας με όψεις δωδεκάγωνου. Αφορά τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) και η επίδραση της είναι περιπετειώδης και αιφνιδιαστική. Είναι πιθανό να γίνουν απροσδόκητες αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής αυτών των ζωδίων, θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις κυρίως σε επαγγελματικές συνεργασίες και αισθηματικές σχέσεις, ενώ ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης είναι η υπομονή και η διαλλακτική διάθεση σε διαφωνίες ή σε διαφορές που θα προκύψουν. Σε γενικότερες γραμμές πρόκειται για ένα διάστημα με κοινωνικά περιστατικά και με απώλεια καλλιτεχνικών προσωπικοτήτων. Δεν θα λείψουν βίαιες ενέργειες και αύξηση ατυχημάτων όπως και θνησιμότητας. Είναι πολύ πιθανό να ζήσουμε την αναζωπύρωση κάποιων εστιών πολέμου. Στην δική μας χώρα υπάρχουν αντιδράσεις για θέματα εσωτερικής διοίκησης και εξωτερικής πολιτικής. Ωστόσο φαίνεται να επικυρώνονται νέες αποφάσεις σχετικές με την παιδεία, την υγεία και την δικαιοσύνη. Κρίσεις θα σημειωθούν στους κόλπους της κυβέρνησης.08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013
06:41μμ. ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ


Πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων. Στο φαινόμενο συμμετέχουν ο Ουρανός με εξάγωνο, ο Κρόνος με δυσαρμονική όψη, και ο Ερμής με όψη δωδεκάγωνου. Αφορά το σταυρο των μεταβλητων ζωδίων, (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς)  και η επίδραση της είναι έντονη και ανασυγκροτική. Είναι σκόπιμο να μην ληφθούν βιαστικές αποφάσεις αν δεν υπολογιστούν συνέπειες, ενώ ενέργειες και δραστηριότητες πρέπει να προγραμματιστούν μεθοδικά και σπασμωδικά. Ευνοούνται οι αλλαγές στα προγράμματα, οι μεταναστεύσεις, οι μετακινήσεις και η αξιοποίηση νέων γνωριμιών ή εφαρμογής καινούργιων σχεδίων για το γενικότερο συμφέρον. Σε διεθνές επίπεδο έχουμε την ευκαιρία μιας καλύτερης συνεννόησης μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων και μια έστω νέα σειρά λύσεων στα συσσωρευμένα μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Τυχόν συζητήσεις και συμφωνίες θα πρέπει να γίνουν σωστά για να μην αποδειχτούν αργότερα ανεπιτυχείς. Μεγάλη κινητικότητα θα παρατηρηθεί στους διπλωματικούς κύκλους και αισθητή θα είναι η αλλαγή της στάσης κάποιων μεγάλων κέντρων εξουσίας απέναντι σε χώρες που συνεχίζουν να βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική ή πολιτική κατάσταση. Στην Ελλάδα το κλίμα εξακολουθεί να είναι ευμετάβλητο και ανήσυχο. Καινούργια προβλήματα προβλέπεται να παρουσιάσει ο τουρισμός και το εμπόριο ενώ την κοινή γνώμη θα απασχολήσει η παιδεία, το κόστος διαβίωσης και το κυκλοφοριακό.


23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013
02:15μμ. ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ


Πραγματοποιείται στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου και στο φαινόμενο αυτό συμμετέχουν ο Δίας με αντίθεση και ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας με εξάγωνο. Αφορά τα παρορμητικά ζώδια (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός Αιγόκερως) και η επίδραση της είναι έντονη αλλά και ευεργετική. Είναι πιθανό να δοθούν λύσεις σε προσωπικά ή εργασιακά ζητήματα. Θα πρέπει να προσεχτούν οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο να εξελιχτούν αργότερα σε παγίδες. Η πανσέληνος αυτή επηρεάζει τις ανθρώπινες διαθέσεις μεγεθύνοντας τόσο τα θετικά όσο και τα αρνητικά στοιχεία στην συμπεριφορά πολλών ανθρώπων. Υπάρχει πιθανότητα να έχουμε ακραία καιρικά φαινόμενα, ενδεχομένως υψηλές θερμοκρασίες σε κάποια σημεία του πλανήτη αλλά και αιφνίδιες διαταραχές γεωλογικές σε αλλά σημεία. Υπάρχει εκδοχή νέων εδαφικών διεκδικήσεων και αναζωπύρωσης κυρίως εσωτερικών προβλημάτων τόσο σε χώρες της Ε.Ε. όσο και αλλού. Ωστόσο διευκολύνεται η ναυτιλία και η εφαρμογή νέων τεχνολογικών μεθόδων για την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας.


08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013
10:01πμ. ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ


Πραγματοποιείται στο ζώδιο του Καρκίνου και στο φαινόμενο συμμετέχει ο Ερμής και ο Ποσειδώνας με δυσαρμονικές όψεις. Αφορά τα ζώδια του Παρορμητικού σταυρού (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) η επίδραση της είναι αρκετά δυναμική και αρκετά παραπλανητική. Προβλήματα στις σχέσεις με τους άλλους στο οικογενειακό ή το επαγγελματικό περιβάλλον, θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με ευελιξία και προνοητικότητα και να αποφευχθούν ενέργειες που θα εξωθούσαν τις οποίες καταστάσεις στα άκρα. Γενικότερα η νέα σελήνη αυτή θα αναζωπυρώσει θέματα στέγασης, νέες εξελίξεις στις εκκρεμότητες των στεγαστικών υποθέσεων με οικονομικό χρέος αλλά και διεκδικήσεις εδαφών, κάποιων χωρών προς τους γείτονες τους. Διάφορα περιστατικά εάν δεν προσεχτούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τους, μπορούν να οδηγήσουν σε απρόβλεπτες εξελίξεις που θα απαιτήσουν νέες συνομιλίες και αποφάσεις για την πολιτική κατάσταση στον ευρωπαϊκό χώρο. Θα παρατηρηθεί αύξηση επεισοδίων, ατυχημάτων και ασθενειών. Στην χώρα μας γίνεται νέος κύκλος συζητήσεων για την οικονομία, την εξωτερική πολιτική και την καλύτερη ασφάλεια των πολιτών.


22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013
09:06μμ. ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ


Πραγματοποιείται στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου. Στο φαινόμενο συμμετέχει ο Ποσειδώνας με δυσαρμονική όψη. (μια μέρα όμως πριν, έχουν σημειωθεί αντιθέσεις από Ερμή Άρη και Δία σύνοδος με Πλούτωνα, εξάγωνο με Κρόνο και Ποσειδώνα και τετράγωνο με Ουρανό). Η πανσέληνος αυτή που σημειώνεται στα σύνορα Καρκίνου με Λέοντα και Αιγόκερω με Υδροχόο, επηρεάζει τόσο τα παρορμητικά ζώδια, (Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως) όσο και τα σταθερά (Ταύρος, Λέοντας, Σκορπιός, Υδροχόος). Η επίδραση της είναι καθοριστική και εξαιρετικά επεισοδιακή. Θα πρέπει να αποφευχθούν ριψοκίνδυνες αλλαγές και παρεξηγήσεις τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Τα προβλήματα υγείας θα αυξηθούν όπως και οι εκδηλώσεις βίας. Απαραίτητη είναι μια σωστή οργάνωση χρόνου προκειμένου να ελεγχτεί το άγχος, η επιθετικότητα και ο εκνευρισμός. Γενικότερα πρόκειται για ένα δύσκολο διάστημα για την εξέλιξη των παγκόσμιων προβλημάτων. Αναταραχές, βίαιες ενέργειες, ακραία καιρικά φαινόμενα, μεγάλες φωτιές και αλλά ατυχήματα είναι πολύ πιθανά. Θα παρατηθεί έξαρση καρδιαγγειακών περιστατικών και καρκινικών παθήσεων. Από την άλλη πλευρά όμως οι έρευνες για το διάστημα μεγαλώνουν και εφευρίσκονται καινούργιες στρατιωτικές τεχνολογίες. Στην Ελλάδα υπάρχουν αντιδράσεις από τον κόσμο ενάντια στην καταπίεση από τους κυβερνώντες οι οποίοι αναγκάζονται έστω και με καθυστέρηση να αναθεωρήσουν κάποιους νόμους και αποφάσεις των.

Σήμερα γιορτάζουν

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή

Το απόφθεγμα της ημέρας

Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: "Θα νικήσουμε; Θα νικηθούμε;" Πολέμα!'

Νίκος Καζαντζάκης

Δημοφιλέστερα άρθρα!

Νέα Άρθρα Το ωροσκόπιο της εβδομάδας 1-7 Σεπτέμβρη, από τον Κώστα Λεφάκη Μάθε όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας 1-7 Σεπτεμβρίου, από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη περισσότερα !
Νέα Άρθρα Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2014 από τον Κώστα Λεφάκη Διάβασε την πρόβλεψη του ζωδίου σου για τον Σεπτέμβριο του 2014, από τον Κώστα Λεφάκη περισσότερα !
    Ok Όνομα Χρήστη Ημερομηνία γέννησηςΏρα γέννησης Email

Η σχέση σου

Σεπτέμβριος 2014
Δες την εξέλιξη της ερωτικής σου σχέσης αυτό το μήνα
Κριός Ταύρος Δίδυμος Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς