Το προφίλ της ημέρας

Το ζώδιο του μήνα Παρθένος
Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Καρκίνου μας καλεί να έρθουμε σε επαφή με το συναίσθημα μας, με τους ανθρώπους που αγαπάμε και να νιώσουμε την ζεστασιά και την τρυφερότητα της αγάπης!

Επανασύνδεση: Πως θα επιστρέψει σε σένα


Ζυγός (23/09-22/10)


Ο Ζυγός δεν παίρνει σχεδόν ποτέ πρώτος την απόφαση ενός χωρισμού. Εχει αρκετή υπομονή και τα συναισθήματά του μπορούν ακόμα και να τον εγκλωβίσουν σε μία σχέση που δεν τον καλύπτει στο 100%. Επειδή όμως στις σχέσεις δεν μπαίνουν ποτέ κανόνες, αν θέλετε να αποτρέψετε το χωρισμό σας από έναν Ζυγό, τότε θα πρέπει να τον σέβεστε και να μην προσβάλετε αυτόν, τα συναισθήματά του και ότι έχει προσφέρει σε εσάς. Δεν μπορεί να δεχτεί την αχαριστία - τον πληγώνει και τον απομακρύνει - επομένως καλύτερα θα ήταν να αποφύγετε να τον μειώσετε! Ο Ζυγός είναι πολύ ευγενικός, δεν μπορεί να δεχτεί έναν παρορμητικό σύντροφο που με τσαμπουκά θα προσπαθήσει να του επιβληθεί, έχει ανάγκη από ευγένεια και διπλωματία. Είναι κοινωνικός, του αρέσει πολύ η επικοινωνία και οι συναναστροφές και αν προσπαθήσετε να τον αποκόψετε από το κοινωνικό του περιβάλλον και να τον περιορίσετε, να είστε σίγουροι ότι θα τον κάνετε δυστυχισμένο και πολύ πιθανό να οδηγηθεί στον χωρισμό. Ο Ζυγός είναι από τους ανθρώπους που θα δώσει δεύτερη και τρίτη ευκαιρία στο σύντροφό του προκειμένου να είναι μαζί, επομένως αν έχετε χωρίσει και τον θέλετε πάλι πίσω, προσπαθήσετε με ευγενικό τρόπο να τον προσεγγίσετε και με τρυφερό τρόπο να του ζητήσετε συγχώρεση (αν είναι απαραίτητο), και ότι θα κάνετε τα πάντα για να τον κρατήσετε στη ζωή σας!


Σκορπιός (23/10-22/11)


Θέλεις να αποφύγεις τον οριστικό χωρισμό με έναν Σκορπιό και να τον έχεις για πάντα πλάι σου; Τότε θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή και μαεστρία στην συμπεριφορά σου, ώστε να  μην πληγώσεις τα συναισθήματά του και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του. Ο Σκορπιός θα πάρει την απόφαση του χωρισμού αν προδώσεις την εμπιστοσύνη του, αν τον απατήσεις  και πληγωθούν τα συναισθήματά του. Σε αυτή την περίπτωση αν πραγματοποιήσεις τα παραπάνω παραπτώματα, δεν θα καταφέρει να στο συγχωρέσει και πολύ πιθανό να θέλει να πάρει την εκδίκησή του! Βασική προϋπόθεση για να  έχει διάρκεια η σχέση σας είναι να είσαι πιστός και αφοσιωμένος σε αυτόν. Δεν του αρέσει να τον παραμελούν και θέλει να δείχνεις κάθε ώρα και στιγμή ότι τον νοιάζεσαι! Ο χωρισμός μπορεί να προκύψει αν το πάθος και ο ερωτισμός έχουν τελειώσει από τη σχέση, γιατί ο Σκορπιός θέλει να υπάρχει ένταση και πάθος στη σχέση του, γιατί αλλιώς βαριέται!  Αν θέλεις να τον κερδίσεις πίσω, τότε προσπάθησε να του δείξεις πόσο σημαντικός είναι στη ζωή σου, δείξε όλο το ενδιαφέρον και την αγάπη σου και απέδειξέ του ότι τα συναισθήματά σου είναι ειλικρινή! Μην αφήσεις να δημιουργηθεί οριστική ρήξη στη σχέση σας, γιατί η επιστροφή θα είναι δύσκολη, κέντρισε το ερωτικό του ενδιαφέρον και διεκδίκησέ τον με πάθος!


Τοξότης  (23/11-21/12)


Ο Τοξότης είναι συνήθως ο πρώτος που φεύγει από μια σχέση! Ο χωρισμός είναι για αυτόν παιχνιδάκι, γιατί είναι πρόκληση για αυτόν να αναζητήσει νέες συγκινήσεις και εμπειρίες. Δεν θα εγκλωβιστεί σε μία σχέση που δεν τον καλύπτει ή που είναι προβληματική, δεν έχει την υπομονή για κάτι τέτοιο!  Για να αποφύγετε ένα χωρισμό μαζί του θα πρέπει να του κεντρίζετε διαρκώς το ενδιαφέρον, κάθε στιγμή σας θα πρέπει να είναι διαφορετική και να μην τον αφήσετε στιγμή να βαρεθεί. Προγραμματίστε ταξίδια, διασκεδάστε παρέα με φίλους, δώστε του ελευθερίες και εξιτάρετε την ερωτική του φαντασία! Ο σπουδαιότερος λόγος αποχώρησης του Τοξότη από μία σχέση, είναι αν ο σύντροφός του δεν καταλαβαίνει τις ανάγκες του και προσπαθεί να τον περιορίσει, οπότε το πιο πιθανό είναι να πέσει σε ρουτίνα και να αρχίσει να αναζητά άλλον ερωτικό σύντροφο! Αν η επιθυμία σας είναι να υπάρξει επανασύνδεση με έναν Τοξότη, θα πρέπει να τον προσεγγίσετε με φιλικό τρόπο και να ξεκινήσετε το φλερτ και την κατάκτησή του, σαν να είναι η πρώτη σας φορά! Θα πρέπει να τον κάνετε να πιστέψει ότι έχει να περιμένει κάτι διαφορετικό από εσάς και ότι η σχέση σας δεν θα τον περιορίζει. Αν η αιτία του χωρισμού σας ήταν η προδοσία, δηλαδή τον απατήσατε, τότε η επανασύνδεση είναι ανέφικτη!

Σήμερα γιορτάζουν

Ευφημία, Μελίνα

Το απόφθεγμα της ημέρας

Ο χαρακτήρας του κάθε ανθρώπου αποκαλύπτεται όταν κατέχει δύναμη και εξουσία. Αυτές φουντώνουν κάθε πάθος και φανερώνουν κάθε κρυμμένο ελάττωμα. Πλούταρχος

Δημοφιλέστερα άρθρα!

Νέα Άρθρα Το ωροσκόπιο της εβδομάδας 1-7 Σεπτέμβρη, από τον Κώστα Λεφάκη Μάθε όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας 1-7 Σεπτεμβρίου, από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη περισσότερα !
Νέα Άρθρα Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2014 από τον Κώστα Λεφάκη Διάβασε την πρόβλεψη του ζωδίου σου για τον Σεπτέμβριο του 2014, από τον Κώστα Λεφάκη περισσότερα !
    Ok Όνομα Χρήστη Ημερομηνία γέννησηςΏρα γέννησης Email

Η σχέση σου

Σεπτέμβριος 2014
Δες την εξέλιξη της ερωτικής σου σχέσης αυτό το μήνα
Κριός Ταύρος Δίδυμος Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς