Το προφίλ της ημέρας

Το ζώδιο του μήνα Παρθένος
Ο Άρης έκανε το πέρασμα του στο ζώδιο του Τοξότη και θα χαρίσει μεγάλη εύνοια στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) και στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους)! Μία νέα περίοδος γεμάτη δράση και καινούργιες εμπειρίες ξεκινά ...

Πανσέληνος Απριλίου: Πώς θα σε επηρεάσει;

ΤΟΞΟΤΗΣ
23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου


«Τίποτα δεν θα σταθεί εμπόδιο στους στόχους που έχεις θέσει»


Μπορεί να έχουμε πανσέληνο (στις 18 Απριλίου)  και να νιώθεις και εσύ «κάπως» από τις 13 – 23 Απριλίου, ωστόσο έχεις μπει για τα καλά στο Πασχαλινό κλίμα και δεν θα αφήσεις τίποτα και κανέναν να σου χαλάσουν την καλή σου τη διάθεση. Αυτό το διάστημα έχεις πολλές σκέψεις, επιθυμίες και όνειρα, που αφορούν το μέλλον σου. Αρκετά από όλα αυτά που θέλεις να κάνεις πραγματικότητα, θα δεις αυτό το διάστημα ότι είναι αρκετά δύσκολο να πραγματοποιηθούν. Ωστόσο εσύ δεν θα το βάλεις κάτω, θα συνεχίσεις
να επιμένεις και να προσπαθείς για το καλύτερο!  Προσοχή το 10ήμερο αυτό του Απριλίου σε λόγια και προτάσεις που θα ακούσεις, γιατί δεν θα πρέπει να επηρεαστείς από τίποτα και από κανέναν!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
22 Δεκεμβρίου – 20 Ιανουαρίου


«Νευράκια, υπερένταση και διάθεση για κριτική, αλλά και για καβγά»


Ήδη έχεις ξεκινήσει να αισθάνεσαι μία μελαγχολία και μία ένταση, αφού η πανσέληνος της 18ης  Απριλίου επηρεάζει αρκετά το ζώδιό σου. Από τις 13 – 23 Απριλίου  θα νιώσεις ένα συναισθηματικό κενό, τίποτα δεν θα σε καλύπτει και τίποτα δεν θα σε γεμίζει και η συμπεριφορά σου θα είναι αρκετά προκλητική, ειρωνική αλλά και απότομη απέναντι σε όλους και σε όλα! Το διάστημα αυτό νιώθεις ότι έχεις πιεστεί από παντού και ότι υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις που σε έχουν εγκλωβίσει και δεν σε αφήνουν να ζεις ακριβώς όπως επιθυμείς. Μην ξεχάσεις όμως όλες αυτές τις μέρες, ότι στη ζωή σου υπάρχουν άνθρωποι που σου έχουν σταθεί και που βρίσκονται πάντα δίπλα σου να σε στηρίζουν. Είναι κρίμα λοιπόν να πληρώσουν αυτοί τα σπασμένα!


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
21 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου


«Τίποτα δεν θα σου χαλάσει το κέφι»


Η πανσέληνος της 18ης  Απριλίου θα σου δημιουργήσει τη διάθεση για ανεμελιά, με αποτέλεσμα να παραμελήσεις βασικές υποχρεώσεις σου. Από τις 13 – 23 Απριλίου θα είσαι στον δικό σου κόσμο, δεν θα σε απασχολεί κανείς και τίποτα και αρκετές φορές η συμπεριφορά σου θα χαρακτηριστεί αδιάφορη και απόμακρη. Έστω και αν γύρω σου επικρατεί το απόλυτο χάος, ακόμα και αν η στάση κάποιων ανθρώπων γίνεται αρκετά αντιδραστική και άδικη, εσύ δεν θα δίνεις σημασία σε τίποτα! Είναι μία καλή ευκαιρία για να διασκεδάσεις και να προγραμματίσεις τις Πασχαλινές σου γιορτές.Ωστόσο δείξε λίγο προσοχή σε κάποιες υποχρεώσεις σου που ενδέχεται να παραμελήσεις και να μην συμπεριφερθείς με μεγάλη ασυνέπεια!ΙΧΘΥΣ
20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου


«Πάθος και ερωτισμός θα βρίσκονται στην αποκορύφωσή τους»


Η πανσέληνος της 18ης Απριλίου θα «φουντώσει» όλα τα ερωτικά σου συναισθήματα και θα σε πυρπολήσει με στιγμές μοναδικού πάθους! Από τις 13 – 23 Απριλίου θα βρίσκεσαι στα ερωτικά σου φόρτε και θα έχεις διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες (αν είσαι χωρίς σχέση), ενώ αν έχεις ήδη κάποια δέσμευση στη ζωή σου, τότε αυτό το διάστημα ενδέχεται είτε να ερωτευτείς και πάλι με το ταίρι σου - είτε να υποκύψεις σε έναν νέο ερωτικό πειρασμό!
Το πάθος θα σε παρασύρει σε υπερβολικές εκδηλώσεις. Δεν θα λείψουν οι στιγμές ζήλιας και κτητικότητας από την πλευρά σου , ωστόσο ο έρωτας θα σου χαρίσει όμορφες στιγμές αναζωογόνησης!

Σήμερα γιορτάζουν

Νικήτας

Το απόφθεγμα της ημέρας

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των ανόητων είναι ότι προσέχουν τα σφάλματα των άλλων και δεν βλέπουν τα δικά τους.

Κικέρων

Δημοφιλέστερα άρθρα!

Νέα Άρθρα Το ωροσκόπιο της εβδομάδας 1-7 Σεπτέμβρη, από τον Κώστα Λεφάκη Μάθε όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας 1-7 Σεπτεμβρίου, από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη περισσότερα !
Νέα Άρθρα Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2014 από τον Κώστα Λεφάκη Διάβασε την πρόβλεψη του ζωδίου σου για τον Σεπτέμβριο του 2014, από τον Κώστα Λεφάκη περισσότερα !
    Ok Όνομα Χρήστη Ημερομηνία γέννησηςΏρα γέννησης Email

Η σχέση σου

Σεπτέμβριος 2014
Δες την εξέλιξη της ερωτικής σου σχέσης αυτό το μήνα
Κριός Ταύρος Δίδυμος Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς