Το προφίλ της ημέρας

Το ζώδιο του μήνα Αιγόκερως
Ο Ερμής σήμερα ξεκινά να είναι σε "στάση" για να ακολουθήσει στη συνέχεια την αναδρομή του στο ζώδιο του Σκορπιού! Η μέρα μας λοιπόν, επιφυλάσσει σκέψη, ενδοσκόπηση και περιορισμό στον τομέα της επικοινωνίας! Συγκράτησε τα λόγια σου για να αποφύγεις τους μπελάδες!

Ζώδια & Χαρακτηριστικά

Αιγόκερως (22/12-19/1)
Επιλέξτε Ζώδιο:

Δεν είναι ποτέ ευχαριστημένοι με τίποτα. Είναι επίμονοι και πεισματάρηδες όταν θέλουν να επιτύχουν το σκοπό τους. Είναι έτοιμοι για όλα, όταν χρειαστεί να πετύχουν αυτό για το οποίο έχουν προκαθοριστεί. Αγαπούν πολύ τα παιδιά τους και την οικογένειά τους. Στον έρωτα γενικά είναι πεισματάρηδες και ψυχροί με το σύντροφο, σε σημείο που τον κουράζουν εύκολα. Πολύ συχνά οι ανήκοντες σε αυτό το ζώδιο αισθάνονται προδομένοι και μόνοι. Ο Αιγόκερως είναι ο ορθολογιστής του ζωδιακού κύκλου. Γνωρίζει τι θα πει " παν μέτρο άριστον " και θα το τηρήσει. Είναι ο τύπος που πολύ δύσκολα θα τον παρασύρουν τα πάθη της ζωής. Ο σοβαρός και ώριμος χαρακτήρας του καταλαβαίνει, ότι οι επιδείξεις ισχύος και προβολής δεν ανήκουν στην ανθρώπινη φύση. Η εμπειρία του είναι μεγάλη όπως των γερόντων. Αν και ξέρει πως θα χρησιμοποιήσει τα πάντα γύρω του, για να πετύχει τους στόχους του, νιώθει μέσα του την ματαιότητα της ύλης και μελαγχολεί. Οι τέχνες,(μουσική, ζωγραφική, ποίηση),η θρησκεία, θα γίνουν ο δρόμος για τις υπαρξιακές του αναζητήσεις. Η οικογένεια και οι παραδόσεις είναι πολύ σημαντικοί παράγοντες στην ζωή του. Οι αρχές και οι νόμοι για τον Αιγόκερω δημιουργήθηκαν για την τάξη, την ισορροπία και για την υπεράσπιση των αδυνάτων και είναι κάτι που ξέρει να σέβεται από πολύ μικρός. Κάτω από τον σοβαρό του ύφος κρύβει μια αρκετά ευαίσθητη ψυχή, που θα συγκινηθεί στο άκουσμα μιας θλιβερής ιστορίας και θα βοηθήσει όσο μπορεί. Η πειθαρχία, η τάξη και η οικονομία είναι έμφυτα στοιχεία στον Κρόνιο χαρακτήρα του.

Σήμερα γιορτάζουν

Κυπριανός, Κυπριανή, Ιουστίνη

Το απόφθεγμα της ημέρας

Label

Δημοφιλέστερα άρθρα!

Νέα Άρθρα Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου 2014 και οι προβλέψεις των ζωδίων Μάθε τώρα πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη που γίνεται την Τετάρτη στις 24 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο του Ζυγού ... περισσότερα !
Νέα Άρθρα Το ωροσκόπιο της εβδομάδας 1-7 Σεπτέμβρη, από τον Κώστα Λεφάκη Μάθε όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας 1-7 Σεπτεμβρίου, από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη περισσότερα !
    Ok Όνομα Χρήστη Ημερομηνία γέννησηςΏρα γέννησης Email

Η σχέση σου

Οκτώβριος 2014
Δες την εξέλιξη της ερωτικής σου σχέσης αυτό το μήνα
Κριός Ταύρος Δίδυμος Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς