Το προφίλ της ημέρας

Το ζώδιο του μήνα Καρκίνος
Το σημερινό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, στηρίζει την σταθεροποίηση σχέσης αλλά δίνει και τις ευκαιρίες να ξεπεραστούν προβλήματα της αισθηματικής ζωής. Αν είσαι Παρθένος ή Σκορπιός, τότε δέχεσαι μεγάλη εύνοια αυτή την ημέρα!

Μηνιαίο Ωροσκόπιο (Σεπτέμβριος 2014) Καρκίνος (22/6-22/7)

Επιλέξτε Ζώδιο: Γενικές Ο Σεπτέμβριος θα ξεκινήσει με πολλές υποχρεώσεις για να προλάβεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Μερικές φορές τα πράγματα θα είναι αρκετά διφορούμενα. Από την μια θα αισθάνεσαι ότι απελευθερώνεσαι από άγχη και δεσμεύσεις και θα μπορέσεις να ωθήσεις τα σχέδιά σου εκφράζοντας ιδέες και πεποιθήσεις και από την άλλη θα βιώνεις ενδόμυχα μια κρίση ταυτότητας κι ένα ψυχικό ανακάτεμα που εκδηλώνεται με την μορφή μιας ασάφειας στον τομέα των καθημερινών δραστηριοτήτων σου. Φρόντισε να σκέφτεσαι γρήγορα και όχι βιαστικά εφαρμόζοντας πρακτικές λύσεις. Προσπάθησε να αλλάξεις τακτική και να μην σκέφτεσαι με απαισιόδοξο τρόπο γιατί ξέρεις πολύ καλά ότι οι δυνατότητες και τα προσόντα που έχεις είναι πάρα πολλά και μπορείς και βγάζεις εις πέρας σε ότι και να παρουσιαστεί. Αισθηματικές Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ πάθος στην σχέση σου και θα θέλεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Δυσκολίες και προβλήματα που μπορεί να είχες στην σχέση σου τώρα θα πάρουν τέλος και θα γυρίσεις σελίδα ώστε να δώσεις ένα καινούργιο αέρα ανανέωσης. Στις 9 Σεπτεμβρίου που γίνεται η Πανσέληνος στους Ιχθείς φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου ώστε να μπορέσουν να ισορροπήσουν πολλά πράγματα στην σχέση σου. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του πεις όλα αυτά που δεν του έχεις πει μέχρι τώρα και θα το κάνουν ευτυχισμένο. Και αν δεν έχεις βρει ακόμη κάποιο ταίρι που θα σου δώσει χαρά στην ζωή σου μην απογοητεύεσαι και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Σε βεβαιώνω ότι σύντομα θα βρεις αυτό που ψάχνεις εδώ και καιρό. Επαγγελματικές - Οικονομικές Στην δουλειά σου θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλά αν εστιαστείς μόνο στους στόχους που έχεις και δεν καταναλωθείς σε άλλα θέματα που μπορεί να μην έχουν μεγάλη σημασία για την προσωπική σου καταξίωση. Ο Ερμής που θα μπει στις 2 του μήνα στο ζώδιο του Ζυγού θα σε ευνοήσει αρκετά. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση και να μην πάρεις καμιά απόφαση αν δεν την έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά και καλυτερεύουν παρόλο που δεν μπορείς να το καταλάβεις γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Από τις αρχές του μήνα φρόντισε να μην κάνεις καθόλου έξοδα και αγορές που δεν σου χρειάζονται γιατί πολύ εύκολα θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού. Στα μέσα του μήνα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου και να ασχοληθείς και με γραφειοκρατικά νομικά και φορολογικά θέματα.

Σήμερα γιορτάζουν

Ημέρα της Ειρήνης

Το απόφθεγμα της ημέρας

Δεν υπάρχει τριαντάφυλλο χωρίς αγκάθια.

Πολλά αγκάθια όμως είναι χωρίς τριαντάφυλλο."

Σοπενχάουερ

Δημοφιλέστερα άρθρα!

Νέα Άρθρα Το ωροσκόπιο της εβδομάδας 1-7 Σεπτέμβρη, από τον Κώστα Λεφάκη Μάθε όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας 1-7 Σεπτεμβρίου, από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη περισσότερα !
Νέα Άρθρα Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2014 από τον Κώστα Λεφάκη Διάβασε την πρόβλεψη του ζωδίου σου για τον Σεπτέμβριο του 2014, από τον Κώστα Λεφάκη περισσότερα !
    Ok Όνομα Χρήστη Ημερομηνία γέννησηςΏρα γέννησης Email

Η σχέση σου

Σεπτέμβριος 2014
Δες την εξέλιξη της ερωτικής σου σχέσης αυτό το μήνα
Κριός Ταύρος Δίδυμος Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς