Το προφίλ της ημέρας

Το ζώδιο του μήνα Καρκίνος
Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Δία από τον Καρκίνο ... Τυχερές εξελίξεις θα φέρουν συναισθηματική ευφορία και πληρότητα! Αν το ζώδιο σου είναι Σκορπιός, Ιχθύς, Ταύρος και Παρθένος και έχεις γεννηθεί στο β' δεκαήμερο του ζωδίου σου, έχεις κάτι καλό να προσμένεις!

Μηνιαίο Ωροσκόπιο (Απρίλιος 2014) Καρκίνος (22/6-22/7)

Επιλέξτε Ζώδιο: Γενικές Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ άγχος και ένταση στην καθημερινότητα σου. Με τον Ερμή που θα μπει από τις 7 στον Κριό θα θέλεις να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει μέχρι σήμερα. Με την Σεληνιακή Έκλειψη στις 15 στον Ζυγό θα έχεις πολλά νεύρα και θα τα βάζεις με όλα τα άτομα γύρω σου που μπορεί να μην φταίνε σε τίποτε. Πρόσεξε αρκετά το φιλικό σου περιβάλλον γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα που δεν θα τα ήθελες. Από τις 25 πολλές καταστάσεις μπορούν να πάρουν το δρόμο τους και θα ηρεμήσεις ψυχολογικά. Προς το τέλος του μήνα και μετά θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις που νομίζεις ότι μπορεί να σε προβληματίζουν. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες να καταφέρεις αλλά τόσα από αυτά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα. Αισθηματικές Από τις πρώτες μέρες του μήνα φρόντισε να κινηθείς με ενδιαφέρον και ερωτισμό στο ταίρι σου και να μην δώσεις σημασία σε καταστάσεις που δεν έχουν μεγάλη σημασία για εσένα και την σχέση σου. Η Ηλιακή Έκλειψη που γίνεται στις 29 στον Ταύρο σε επηρεάζει αρκετά. Είσαι από τα ζώδια που έχουν πολύ συναισθηματισμό μέσα τους μην αφήσεις λοιπόν κάποιες προσωρινές καταστάσεις να χαλάσουν αυτό το υπέροχο χάρισμα σου. Η Αφροδίτη που θα μπει στις 6 στους Ιχθείς σε ευνοεί θετικά. Θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία και θα περνάς καλά στην σχέση σου. Θα έρθουν πάλι οι καλές μέρες που υπήρχε η ηρεμία στην σχέση σου. Μέχρι το τέλος του μήνα κάνε τις προτάσεις σου ώστε να ξεχαστείς τελείως από το άγχος της καθημερινότητας. Και εσένα που ακόμη η μοναξιά δεν λέει να φύγει από δίπλα σου έφτασε ο καιρός που θα μπορέσεις να βρεις αυτό που ψάχνεις και σου λέω ότι θα είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον. Επαγγελματικές - Οικονομικές Η δουλειά σου δεν θα πάει άσχημα σε γενικές γραμμές. Στις 15 του μήνα που γίνεται η Σεληνιακή Έκλειψη στον Ζυγό θα βγουν κάποια προβλήματα που δεν τα περίμενες και θα πρέπει να δώσεις άμεσες λύσεις χωρίς καθυστερήσεις. Μέχρι τέλος του μήνα με την ευστροφία σου και τον προγραμματισμό σου θα μπορέσεις να ξεπεράσεις ότι μπορεί να παρουσιαστεί. Στα οικονομικά σου αυτό τον μήνα από τις πρώτες μέρες του θα πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση και προσοχή. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και δεν πρέπει να κάνεις έξοδα. Στο τέλος του μήνα θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου. Απόφυγε να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά νομικά και ακίνητης περιουσίας θέματα.

Σήμερα γιορτάζουν

Μεγάλη Πέμπτη

Το απόφθεγμα της ημέρας

Να κάνεις οικονομία στο χρόνο, γιατί εάν ξοδεύεται εκεί που δεν πρέπει, λίγος  μένει για όπου πρέπει. ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ

Δημοφιλέστερα άρθρα!

Νέα Άρθρα Πώς θα περάσει κάθε ζώδιο το Πάσχα; Ποιοι ευνοούνται ; Ποια είναι όμως τα ζώδια που ευνοούνται στις φετινές γιορτές του Πάσχα;  Τι προβλέπει η αστρολογία για τις ημέρες που ακολουθούν; περισσότερα !
Νέα Άρθρα Οι Εκλείψεις του Απριλίου: Προβλέψεις από τον Κ. Λεφάκη Μάθε τώρα πώς θα σε επηρεάσουν οι Εκλείψεις του Απριλίου..... περισσότερα !
    Ok Όνομα Χρήστη Ημερομηνία γέννησηςΏρα γέννησης Email

Η σχέση σου

Απρίλιος 2014
Δες την εξέλιξη της ερωτικής σου σχέσης αυτό το μήνα
Κριός Ταύρος Δίδυμος Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς