Το προφίλ της ημέρας

Το ζώδιο του μήνα Καρκίνος
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, εξακολουθεί και σήμερα να κάνει το κλίμα της καθημερινότητάς μας θολό και συγχυσμένο! Οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο, θα βρεθούν σήμερα σε ένα μεγάλο δίλημμα..

Μηνιαίο Ωροσκόπιο (Αύγουστος 2014) Καρκίνος (22/6-22/7)

Επιλέξτε Ζώδιο: Γενικές Από τις αρχές του μήνα θα θέλεις να τελειώνεις πολλά θέματα που μέχρι τώρα ήταν σε στασιμότητα και σε προβληματίζουν ακόμη. Οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές και θα σε κάνουν να μπεις σε σκέψεις για το πώς γίνονται μερικά πράγματα και θα θέλεις να αλλάξεις όλες τις καταστάσεις που μπορεί να σταματούν την πορεία σου. Από τις 10 (με την Πανσέληνο στον Υδροχόο) πολλές καταστάσεις θα έχουν στρώσει και θα μπορείς να ξαναβρείς τους παλιούς ρυθμούς σου ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Θα έχεις πολύ δυναμισμό και θα επικοινωνείς με το περιβάλλον σου με τον καλύτερο τρόπο. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Αισθηματικές Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα δεις την σχέση σου να αρχίζει να προσαρμόζεται στα μέτρα που την θέλεις εσύ και θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι. Η Αφροδίτη από τις αρχές του μήνα στο ζώδιο σου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου να κάνεις τις συζητήσεις που ήθελες να κάνεις εδώ και καιρό και να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Θα σου φτιάξει την διάθεση θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου και θα σε κάνει να περνάς πολύ καλά με το ταίρι σου και να νιώθεις πολύ άνετα μαζί του. Μέχρι τέλος του μήνα η περίοδος θα είναι πολύ θετική και έφτασε ο καιρός που θα αρχίσεις να απολαμβάνεις και εσύ λίγο χαρά στην ζωή σου. Εσύ που έχεις ακόμη μοναξιά τώρα που η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου σε ευνοεί για να κάνεις πολύ γρήγορα την γνωριμία που περίμενες. Επαγγελματικές - Οικονομικές Πολλά θέματα που έβλεπες στην δουλειά σου ότι δεν προχωρούσαν μέχρι σήμερα αυτό τον μήνα θα δεις να βρίσουν τις καλύτερες λύσεις τους. Με τους πλανήτες να σε ευνοούν θα δεις όλα να αλλάζουν προς το καλύτερο. Θα σου παρουσιαστούν τόσες ευκαιρίες που στο τέλος θα πρέπει να διαλέξεις ποια θα είναι η πιο συμφέρουσα για εσένα. Στις 25 που γίνεται η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σε ευνοήσει να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία στο μέλλον. Τα οικονομικά σου μέχρι τώρα δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση αλλά από αυτόν τον μήνα θα αρχίσουν να ισορροπούν. Θα έχεις άγχος για τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις και πώς να τις τακτοποιήσεις. Απόφυγε μόλις τα πράγματα αρχίζουν και στρώνουν να κάνεις σπατάλες και πολλά έξοδα.

Σήμερα γιορτάζουν

Αλέξανδρος, Αλεξάνδρα

Το απόφθεγμα της ημέρας

Αν φύτεψες ποτέ σου δέντρο, θα έχεις πάντοτε γι’ αυτό μια ιδιαίτερη συμπάθεια. Το φύτεψες ΕΣΥ κι αυτό είναι αρκετό για να σε κάνει να το ξεχωρίζεις ανάμεσα στα δέντρα όλου του κόσμου!  Α. Σμιθ

Δημοφιλέστερα άρθρα!

Νέα Άρθρα Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2014 από τον Κώστα Λεφάκη Διάβασε την πρόβλεψη του ζωδίου σου για τον Σεπτέμβριο του 2014, από τον Κώστα Λεφάκη περισσότερα !
Νέα Άρθρα Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος 2014 & οι προβλέψεις των ζωδίων Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος που γίνεται στις 10 Αυγούστου στο ζώδιο του Υδροχόου; Διάβασε τώρα το ζώδιο σου ... περισσότερα !
    Ok Όνομα Χρήστη Ημερομηνία γέννησηςΏρα γέννησης Email

Η σχέση σου

Αύγουστος 2014
Δες την εξέλιξη της ερωτικής σου σχέσης αυτό το μήνα
Κριός Ταύρος Δίδυμος Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς