Το προφίλ της ημέρας

Το ζώδιο του μήνα Καρκίνος
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου πέρασαν από ένα κρίσιμο στάδιο που δοκιμάστηκαν αρκετά ... Σήμερα μπορείς να κάνεις έναν απολογισμό και να θυμηθείς όλα τα διδάγματα που σου έδωσε ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού τους περασμένους 8 μήνες...

Μηνιαίο Ωροσκόπιο (Ιούλιος 2014) Καρκίνος (22/6-22/7)

Επιλέξτε Ζώδιο: Γενικές Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις πολύ άγχος και ένταση στην καθημερινότητα σου. Στις 2 του μήνα ο Ερμής επανέρχεται στην ορθή φορά του και οι καθυστερήσεις που είχες θα πάρουν τέλος. Από τις 13 που ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο σου μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και θα είναι και πολύ καλή η επικοινωνία σου με τον περίγυρο σου. Από τις 12 που γίνεται η Πανσέληνος στον Αιγόκερω θα αρχίσεις να βλέπεις κάποιο φως στις υποθέσεις σου. Η Αφροδίτη από τις 19 στο ζώδιο σου θα κάνει καλύτερη την καθημερινότητα σου και θα θέλεις να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει μέχρι σήμερα. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις όλες τις υποθέσεις που νομίζεις ότι μπορεί να σε προβληματίζουν. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχεις πολλές δυνατότητες να καταφέρεις αλλά τόσα από αυτά που έχεις κάνει μέχρι σήμερα. Αισθηματικές Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις παράπονα από το ταίρι σου γιατί θα πιστεύεις ότι δεν σε καταλαβαίνει και ότι δεν συμπάσχει σε κάποια προβλήματα που μπορεί να περνάς. Ξέρεις πολύ καλά ότι είναι δίπλα σου και σου συμπαραστέκεται σε ότι χρειαστείς. Άλλωστε η Αφροδίτη που θα μπει στις 19 στο ζώδιο σου θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να μπορέσεις να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα στην σχέση σου. Ο ρομαντισμός σου και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Θα μπορέσεις μέχρι τέλος του μήνα να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και να μιλήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Εσύ που ακόμη μιλάς με την μοναξιά σου λέω ότι αυτή η κατάσταση θα πάρει τέλος. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις. Επαγγελματικές - Οικονομικές Η δουλειά σου από τις 13 που ο Ερμής θα μπει στο ζώδιο σου και μετά θα πάει καλά. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις αλλαγές για να νιώθεις περισσότερη ικανοποίηση. Πολλές φορές μέσα στον μήνα θα παίρνεις βιαστικές αποφάσεις που θα πρέπει να προσέξεις. Με την ευστροφία σου και τον προγραμματισμό σου θα μπορέσεις να ξεπεράσεις ότι μπορεί να παρουσιαστεί. Μέχρι το τέλος του μήνα καλό θα είναι να μην κάνεις μεγάλα άλματα. Στα οικονομικά σου από τις πρώτες μέρες αυτού του μήνα θα πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση και προσοχή. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και δεν σε πρέπει να κάνεις έξοδα και περιττές αγορές.

Σήμερα γιορτάζουν

Άννα

Το απόφθεγμα της ημέρας

Τα απλά πράγματα δεν έχουν αλλάξει. Είναι πάντα προτιμότερο να είσαι ειλικρινής και αληθινός. Να κάνεις ό,τι καλύτερο με αυτά που έχεις. Να είσαι χαρούμενος με τις απλές απολαύσεις. Και να έχεις θάρρος όταν τα πράγματα πάνε στραβά.
Laura Ingalls Wilder

Δημοφιλέστερα άρθρα!

Νέα Άρθρα Η Αφροδίτη στον Καρκίνο:Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια ως 11 Αυγούστου; Δες πώς θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις 11 Αυγούστου 2014 περισσότερα !
Νέα Άρθρα Το ερωτικό αστρολογικό κουίζ: Μάθε αν ταιριάζετε για σχέση Κάνε το αστρολογικό κουίζ του έρωτα και ανακάλυψε με ποιο ζώδιο ταιριάζεις απόλυτα για μία όμορφη σχέση .... περισσότερα !
    Ok Όνομα Χρήστη Ημερομηνία γέννησηςΏρα γέννησης Email

Η σχέση σου

Ιούλιος 2014
Δες την εξέλιξη της ερωτικής σου σχέσης αυτό το μήνα
Κριός Ταύρος Δίδυμος Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς