Το προφίλ της ημέρας

Το ζώδιο του μήνα Κριός
Ο Αύγουστος κάνει το ντεμπούτο του με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα. Από αυτή τη θέση θα χαρίσει εύνοια στα ζώδια της φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) αλλά και στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους)

Ημερήσιες Προβλέψεις 1/8 Κριός (21/3-20/4)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η κρίση σου και η διαίσθησή σου δεν σε έχουν προδώσει ποτέ. Ακολούθησέ τις και σήμερα, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Πρέπει να δείξεις προσοχή και δυσπιστία σε αυτά που ακούς, γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι. Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στον Λέοντα, η κοινωνικότητά σου θα είναι αρκετά αυξημένη και οι δημόσιες σχέσεις που θα κάνεις, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΙΟΥ στο 9011901891 Αισθηματικές Η αρμονία σήμερα στην σχέση σου θα είναι εξασφαλισμένη. Φρόντισε να περάσεις καλά με το ταίρι σου. Επαγγελματικές - Οικονομικές Μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στην δουλειά σου και είναι σε στασιμότητα και σε αγχώνουν αρκετά. Στα οικονομικά σου τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα.
Αυριανή Πρόβλεψη

Σήμερα γιορτάζουν

Μάρκελος

Το απόφθεγμα της ημέρας

Η ανέχεια είναι σαν τιμωρία για ένα έγκλημα που δεν διέπραξες.

Ελι Καμάροφ

Δημοφιλέστερα άρθρα!

Νέα Άρθρα Ο Κώστας Λεφάκης προβλέπει για την εβδομάδα 28 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου Διάβασε το ωροσκόπιο σου για την εβδομάδα 28 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου από τον Κώστα Λεφάκη περισσότερα !
Νέα Άρθρα Η Αφροδίτη στον Καρκίνο:Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια ως 11 Αυγούστου; Δες πώς θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις 11 Αυγούστου 2014 περισσότερα !
    Ok Όνομα Χρήστη Ημερομηνία γέννησηςΏρα γέννησης Email

Η σχέση σου

Αύγουστος 2014
Δες την εξέλιξη της ερωτικής σου σχέσης αυτό το μήνα
Κριός Ταύρος Δίδυμος Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς