Το προφίλ της ημέρας

Το ζώδιο του μήνα Κριός
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου πέρασαν από ένα κρίσιμο στάδιο που δοκιμάστηκαν αρκετά ... Σήμερα μπορείς να κάνεις έναν απολογισμό και να θυμηθείς όλα τα διδάγματα που σου έδωσε ο Άρης από το ζώδιο του Ζυγού τους περασμένους 8 μήνες...

Ημερήσιες Προβλέψεις 25/7 Κριός (21/3-20/4)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές Περίοδος που οι αλλαγές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχολογικά για κάθε ενδεχόμενο. Μην εμπλακείς σε θέματα που μπορεί να μην έχουν σημασία για σένα ή να μη σε αφορούν άμεσα γιατί θα σου φέρουν προβλήματα. Προχώρα με σιγουριά στην επίλυση εκκρεμοτήτων του παρελθόντος. Ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα πετύχεις αυτά που θέλεις.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΙΟΥ στο 9011901891 Αισθηματικές Καλό θα είναι αυτή την περίοδο να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στην σχέση σου που σε φέρνουν συνέχεια σε συγκρούσεις με το ταίρι σου. Και αν ακόμη δεν έχεις κάποιο ταίρι στην ζωή σου μπορείς να εξωτερικεύσεις τον ερωτισμό σου και τότε χωρίς να το καταλάβεις θα κάνεις καινούργια γνωριμία. Επαγγελματικές - Οικονομικές Στην δουλειά σου σήμερα θα προκύψουν κάποια προβλήματα που πρέπει να δείξεις μεγάλη ψυχραιμία, χωρίς να εκνευριστείς για να τα ξεπεράσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν, αλλά μην ξεχνάς ότι έχεις να καλύψεις πολλές υποχρεώσεις, για αυτό μην κάνεις έξοδα.
Αυριανή Πρόβλεψη

Σήμερα γιορτάζουν

Άννα

Το απόφθεγμα της ημέρας

Τα απλά πράγματα δεν έχουν αλλάξει. Είναι πάντα προτιμότερο να είσαι ειλικρινής και αληθινός. Να κάνεις ό,τι καλύτερο με αυτά που έχεις. Να είσαι χαρούμενος με τις απλές απολαύσεις. Και να έχεις θάρρος όταν τα πράγματα πάνε στραβά.
Laura Ingalls Wilder

Δημοφιλέστερα άρθρα!

Νέα Άρθρα Η Αφροδίτη στον Καρκίνο:Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια ως 11 Αυγούστου; Δες πώς θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις 11 Αυγούστου 2014 περισσότερα !
Νέα Άρθρα Το ερωτικό αστρολογικό κουίζ: Μάθε αν ταιριάζετε για σχέση Κάνε το αστρολογικό κουίζ του έρωτα και ανακάλυψε με ποιο ζώδιο ταιριάζεις απόλυτα για μία όμορφη σχέση .... περισσότερα !
    Ok Όνομα Χρήστη Ημερομηνία γέννησηςΏρα γέννησης Email

Η σχέση σου

Ιούλιος 2014
Δες την εξέλιξη της ερωτικής σου σχέσης αυτό το μήνα
Κριός Ταύρος Δίδυμος Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς