Το προφίλ της ημέρας

Το ζώδιο του μήνα Κριός
Σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου, από το ζώδιο του Ζυγού! Οι επόμενες 28 μέρες θα φέρουν μεγάλες αλλαγές στον τομέα των σταθερών σχέσεων και συνεργασιών! Οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι θα βρεθούν σε μία μαχητική αλλά δημιουργική περίοδο!

Ημερήσιες Προβλέψεις 24/9 Κριός (21/3-20/4)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές Ξεκινάει μια περίοδος που θα είσαι σε αρκετή ένταση, για θέματα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις και σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί μαζί σου και θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές τους, για να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου. Πολλές δραστηριότητες με πολύ ενδιαφέρον. Πρόσεξε λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχεις παραμελήσει αρκετά.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΚΡΙΟΥ στο 9011901891 Αισθηματικές Τα αισθηματικά σου θέλουν μια ανανέωση και πρέπει να προσπαθήσεις να κάνεις τον σύντροφό σου να νιώσει πιο ασφαλής. Μίλησε μαζί του και δείξε του τις πραγματικές σου προθέσεις, για το πως βλέπεις την σχέση, αλλά και εκείνον. Επαγγελματικές - Οικονομικές Θα έχεις αρκετά προβλήματα στον επαγγελματικό σου τομέα, ενώ και ο εκνευρισμός σου θα είναι μεγάλος. Φρόντισε να μην φορτίζεσαι και να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον. Στα οικονομικά σου θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Προτάσεις που θα σου κάνουν για να αυξήσεις τα έσοδά σου πρέπει να τις δεις με σοβαρότητα, γιατί είναι συμφέρουσες.
Αυριανή Πρόβλεψη

Σήμερα γιορτάζουν

Μυρτώ, Μυρσίνη, Περσεφόνη, Θέκλα

Το απόφθεγμα της ημέρας

Ένας από τους πιο κοινούς πειρασμούς ο οποίος όμως οδηγεί στις μεγάλες συμφορές είναι ο πειρασμός των λέξεων: “Όλοι έτσι κάνουν”.  Λ. Τολστόι

Δημοφιλέστερα άρθρα!

Νέα Άρθρα Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου 2014 και οι προβλέψεις των ζωδίων Μάθε τώρα πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη που γίνεται την Τετάρτη στις 24 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο του Ζυγού ... περισσότερα !
Νέα Άρθρα Το ωροσκόπιο της εβδομάδας 1-7 Σεπτέμβρη, από τον Κώστα Λεφάκη Μάθε όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας 1-7 Σεπτεμβρίου, από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη περισσότερα !
    Ok Όνομα Χρήστη Ημερομηνία γέννησηςΏρα γέννησης Email

Η σχέση σου

Σεπτέμβριος 2014
Δες την εξέλιξη της ερωτικής σου σχέσης αυτό το μήνα
Κριός Ταύρος Δίδυμος Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς