Το προφίλ της ημέρας

Το ζώδιο του μήνα Τοξότης
Με την Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, υπάρχουν αυτό το Σάββατο οι ευκαιρίες να βγεις, να διασκεδάσεις, να κάνεις νέες γνωριμίες, να απολαύσεις την κοινωνική ζωή και να αφεθείς στον έρωτα...

Ημερήσιες Προβλέψεις 23/8 Τοξότης (23/11-21/12)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές Ημέρα που πρέπει να δείξεις ευελιξία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στις δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αρκεί να μην παρασυρθείς από τρίτα πρόσωπα και πεις πράγματα που δεν πρέπει. Βγάλε τη δυναμικότητα που κρύβεις μέσα σου και διεκδίκησε αποτελεσματικά αυτά που θέλεις.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΞΟΤΗ στο 9011901899 Αισθηματικές Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στην σχέση σου, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις. Επαγγελματικές - Οικονομικές Οι συνθήκες θα είναι καλές, αρκεί να κάνεις σωστό χειρισμό στις υποθέσεις που έχεις να διευθετήσεις και είναι από το παρελθόν. Καινούργιες συνεργασίες ευνοούνται. Στα οικονομικά θέματα θα πας αρκετά καλά, αρκεί να βάλεις στόχο τι θέλεις να πετύχεις στο μέλλον και να κάνεις την σχετική οικονομία.
Αυριανή Πρόβλεψη

Σήμερα γιορτάζουν

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή

Το απόφθεγμα της ημέρας

Όσο πιο πίσω μπορείς να κοιτάξεις, τόσο πιο μπροστά θα δεις.

Ουίνστον Τσώρτσιλ

Δημοφιλέστερα άρθρα!

Νέα Άρθρα Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος 2014 & οι προβλέψεις των ζωδίων Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος που γίνεται στις 10 Αυγούστου στο ζώδιο του Υδροχόου; Διάβασε τώρα το ζώδιο σου ... περισσότερα !
Νέα Άρθρα Ο Ερμής στο Λέοντα,ώρα για διασκέδαση και ταξιδάκια Μάθε πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου ο Ερμής από το Λέοντα μέχρι τις 15 Αυγούστου 2014 περισσότερα !
    Ok Όνομα Χρήστη Ημερομηνία γέννησηςΏρα γέννησης Email

Η σχέση σου

Αύγουστος 2014
Δες την εξέλιξη της ερωτικής σου σχέσης αυτό το μήνα
Κριός Ταύρος Δίδυμος Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς