Το προφίλ της ημέρας

Το ζώδιο του μήνα Τοξότης
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! Η φλόγα της Ανάστασης ας ανάψει στην καρδιά μας για να κρατήσει ζωντανά όλα τα όνειρά μας! Η ομάδα του Oroskopos.gr εύχεται σε όλους σας ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Ημερήσιες Προβλέψεις 20/4 Τοξότης (23/11-21/12)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές Σήμερα δικά σου άτομα θα ζητήσουν πολλά από σένα, για αυτό πρέπει να διαχωρίσεις μερικές καταστάσεις. Οι εξελίξεις που θα έχεις θα είναι θετικές, ειδικά σε θέματα που περιμένεις εδώ και πολύ καιρό. Αυτή την περίοδο, φρόντισε να ξεκαθαρίσεις παρεξηγήσεις που μπορεί να έχουν γίνει με φιλικά σου άτομα.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΞΟΤΗ στο 9011901899 Αισθηματικές Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Πέρασε την μέρα σου χαλαρά και ερωτικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, τώρα με την Αφροδίτη στους Ιχθείς και με τον ερωτισμό που έχεις, σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Επαγγελματικές - Οικονομικές Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου είναι στα ύψη. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από το πρόγραμμά σου.
Αυριανή Πρόβλεψη

Σήμερα γιορτάζουν

Αναστάσιος, Αναστασία, Πασχάλης, Πασχαλίνα

Το απόφθεγμα της ημέρας

Η αγάπη φέρνει ειρήνη ανάμεσα στους ανθρώπους, γαλήνη στην ταραγμένη θάλασσα, ύφεση στους ανέμους και γλυκό ύπνο στους δυστυχείς.
Πλάτων

Δημοφιλέστερα άρθρα!

Νέα Άρθρα Πώς θα περάσει κάθε ζώδιο το Πάσχα; Ποιοι ευνοούνται ; Ποια είναι όμως τα ζώδια που ευνοούνται στις φετινές γιορτές του Πάσχα;  Τι προβλέπει η αστρολογία για τις ημέρες που ακολουθούν; περισσότερα !
Νέα Άρθρα Οι Εκλείψεις του Απριλίου: Προβλέψεις από τον Κ. Λεφάκη Μάθε τώρα πώς θα σε επηρεάσουν οι Εκλείψεις του Απριλίου..... περισσότερα !
    Ok Όνομα Χρήστη Ημερομηνία γέννησηςΏρα γέννησης Email

Η σχέση σου

Απρίλιος 2014
Δες την εξέλιξη της ερωτικής σου σχέσης αυτό το μήνα
Κριός Ταύρος Δίδυμος Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς