Το προφίλ της ημέρας

Το ζώδιο του μήνα Τοξότης
Στην προσπάθειά σου να κατανοήσεις τόσο τα συναισθήματα τα δικά σου, όσο και των δικών σου ανθρώπων, είναι βέβαιο ότι σήμερα θα νιώσεις ένταση και μεγάλο μπέρδεμα! Θυμήσου πως η λύση δεν είναι να ρίχνεις τις ευθύνες στους άλλους...

Ημερήσιες Προβλέψεις 17/9 Τοξότης (23/11-21/12)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές Κάποια σχέδια που έχεις μπορεί να καθυστερούν, αλλά μην το βάζεις κάτω. Δεν σε φοβάμαι. Μπορείς πάντα και τα φέρνεις εις πέρας μια χαρά. Σε αναταραχές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα ήταν να μην συμμετέχεις καθόλου. Με πολύ χαμηλούς τόνους και με πολύ μεγάλη επιμονή, μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου με τον καλύτερο τρόπο.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΞΟΤΗ στο 9011901899 Αισθηματικές Τώρα μπορείς από εδώ και στο μέλλον, να πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα του παρελθόντος και να προσπαθήσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Επαγγελματικές - Οικονομικές Θα έχεις πολύ καλή συνεργασία στην δουλειά σου και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Προτάσεις που θα σου κάνουν πρέπει να τις μελετήσεις καλά, γιατί μπορεί να μην είναι έτσι τα πράγματα όπως ακούγονται. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις.
Αυριανή Πρόβλεψη

Σήμερα γιορτάζουν

Σοφία, Πίστη, Αγάπη, Ελπίδα

Το απόφθεγμα της ημέρας

Δεν υπάρχει κανείς που να γεννήθηκε με άσχημο αστέρι. Οι άνθρωποι είναι που δεν ξέρουν να διαβάζουν τον ουρανό. Δαλάι Λάμα

Δημοφιλέστερα άρθρα!

Νέα Άρθρα Το ωροσκόπιο της εβδομάδας 1-7 Σεπτέμβρη, από τον Κώστα Λεφάκη Μάθε όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας 1-7 Σεπτεμβρίου, από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη περισσότερα !
Νέα Άρθρα Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2014 από τον Κώστα Λεφάκη Διάβασε την πρόβλεψη του ζωδίου σου για τον Σεπτέμβριο του 2014, από τον Κώστα Λεφάκη περισσότερα !
    Ok Όνομα Χρήστη Ημερομηνία γέννησηςΏρα γέννησης Email

Η σχέση σου

Σεπτέμβριος 2014
Δες την εξέλιξη της ερωτικής σου σχέσης αυτό το μήνα
Κριός Ταύρος Δίδυμος Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς