Το προφίλ της ημέρας

Το ζώδιο του μήνα Τοξότης
Μην κάνεις προγράμματα χωρίς να υπολογίζεις και τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου, γιατί αύριο μπορεί να απογοητευτείς! Η μέρα θέλει προσοχή σε κάθε είδους υπερβολή!

Ημερήσιες Προβλέψεις 30/7 Τοξότης (23/11-21/12)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές Από σήμερα, βάλε στόχο να αλλάξεις πολλά πράγματα που δεν σου αρέσουν. Βλέπω μια αισθητή αύξηση τής φυσικής περιέργειάς σου και ταυτόχρονα της ικανότητάς σου να κατανοείς τις καταστάσεις που σε περιβάλλουν. Καλό είναι αυτό, γιατί θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί το τελευταίο διάστημα. Μη διστάζεις να ξανοίγεσαι στα δικά σου άτομα και να ζητάς τη βοήθειά τους.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΞΟΤΗ στο 9011901899 Αισθηματικές Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στάσιμη κατάσταση και αυτό σε εκνευρίζει αρκετά. Πάρε κάποιες πρωτοβουλίες και βάλε νέες βάσεις στην σχέση σου. Επαγγελματικές - Οικονομικές Τα επαγγελματικά σου είναι σε καλό δρόμο και θα μπορείς να υλοποιήσεις και τα σχέδια που έχεις βάλει. Απόφυγε να συνεργαστείς και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα από ότι αυτή την στιγμή.
Αυριανή Πρόβλεψη

Σήμερα γιορτάζουν

Ανδρόνικος

Το απόφθεγμα της ημέρας

"Ο χρόνος είναι το νόμισμα της ζωής σου. Είναι το μοναδικό νόμισμα που έχεις, και μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις πώς θα το ξοδεύεις. Πρόσεχε μόνο μην αφήνεις άλλους ανθρώπους να το ξοδεύουν αυτοί για σένα."  Carl Sandburg

Δημοφιλέστερα άρθρα!

Νέα Άρθρα Ο Κώστας Λεφάκης προβλέπει για την εβδομάδα 28 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου Διάβασε το ωροσκόπιο σου για την εβδομάδα 28 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου από τον Κώστα Λεφάκη περισσότερα !
Νέα Άρθρα Η Αφροδίτη στον Καρκίνο:Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια ως 11 Αυγούστου; Δες πώς θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις 11 Αυγούστου 2014 περισσότερα !
    Ok Όνομα Χρήστη Ημερομηνία γέννησηςΏρα γέννησης Email

Η σχέση σου

Ιούλιος 2014
Δες την εξέλιξη της ερωτικής σου σχέσης αυτό το μήνα
Κριός Ταύρος Δίδυμος Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς