Το προφίλ της ημέρας

Το ζώδιο του μήνα Λέων
Ο Ήλιος σήμερα περνά στο ζώδιο της Παρθένου,όπου από αυτή τη θέση θα δραστηριοποιήσει τους Ταύρους,Παρθένους,Αιγόκερους αλλά και τους Καρκίνους,Σκορπιούς, Ιχθύες!

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Βρες τον αριθμό της ψυχής σου

Οι κρυφές σκέψεις και οι ανομολόγητες επιθυμίες μας, σύμφωνα με την αριθμολογία, φανερώνονται μέσα από τον προσωπικό αριθμό της Ψυχής. Ο αριθμός της ψυχής εκφράζει τα πραγματικά μας κίνητρα, τις λαχτάρες μας, τα γούστα μας, τις βαθύτερες κρυφές σκέψεις και επιθυμίες που έχουμε στη ζωή και τον τρόπο που εκφραζόμαστε και αντιδρούμε σε διάφορες καταστάσεις της καθημερινότητάς μας. Βρίσκοντας τον προσωπικό αριθμό της ψυχής, μπορείς να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου και τους γύρω σου, να πάρεις πιο αποτελεσματικές αποφάσεις για την πρόοδό σου, να κατανοήσεις ακόμα καλύτερα τις ερωτικές και επαγγελματικές σου σχέσεις, αλλά και να αντιληφθείς τις βαθύτερες συναισθηματικές ανάγκες - τόσο τις δικές σου όσο και των αγαπημένων σου προσώπων. Το Oroskopos.gr σου δίνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για να βρεις εύκολα και γρήγορα τον αριθμό της ψυχής σου και να διαβάσεις την πλήρη ερμηνεία του.


Πώς θα βρεις τον αριθμό της ψυχής σου


Ο αριθμός της ψυχής υπολογίζεται από το άθροισμα των φωνηέντων του ονοματεπώνυμού μας.  Πάρε μολύβι και χαρτί, ακολούθησε τις οδηγίες μας και βρες εύκολα και γρήγορα τον δικό σου αριθμό ψυχής:

1. Γράψε σε ένα χαρτί το βαπτιστικό σου όνομα  και το επώνυμό σου
2. Γράψε κάτω από κάθε φωνήεν  του ονοματεπώνυμού  σου τον αριθμό που του αντιστοιχεί. Για να δεις ποιος αριθμός αντιστοιχεί σε κάθε φωνήεν δες την παρακάτω ακολουθία:

Α=1, Ε=5, Η=8, Ι=1, Ο=7, Υ=3, Ω=8.


3. Πρόσθεσε όλους τους αριθμούς του ονοματεπώνυμου σου μέχρι να βγει μονοψήφιος αριθμός.


Για παράδειγμα:


Γ Ε Ω Ρ Γ Ι Ο Σ   Κ Α Π Ο Υ Τ Ζ Ι Δ Η Σ
5+8+1+7+1+7+3+1+8= 40=4+0=4


Προσθέσαμε  όλους τους αριθμούς που αντιστοιχούν σε κάθε φωνήεν του ονοματεπώνυμου  του Γεώργιου Καπουτζίδη. Το άθροισμα ήταν  ο διψήφιος αριθμός 40 , προσθέσαμε το 4 και το 0, για να καταλήξουμε σε μονοψήφιο αριθμό. Ο αριθμός της ψυχής που προκύπτει λοιπόν είναι το 4.


Η ερμηνεία του αριθμού της ψυχής σουΕφόσον βρήκες τον μονοψήφιο αριθμό  της ψυχής, διάβασε τώρα την πλήρη ερμηνεία του και μάθε με λεπτομέρεια όλες τις κρυφές σκέψεις, τις επιθυμίες , ανομολόγητα συναισθήματα , τις κλίσεις και τις εσωτερικές παρορμήσεις της ψυχής της δικής σου ή των κοντινών σου προσώπων.Αριθμός ψυχής 1«Θέλεις να είσαι πάνω από όλα»


Ο αριθμός ψυχής 1 φανερώνει ότι είσαι ένας άνθρωπος που θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των καταστάσεων. Σου αρέσει να ηγείσαι, να διακρίνεσαι, να κυριαρχείς και να δίνεις εντολές που όλοι θα ακολουθούν. Δεν δέχεσαι κατευθύνσεις ή υποδείξεις και γίνεσαι αρκετά ξεροκέφαλος όταν αναγκάζεσαι να κάνεις πράγματα που σου επιβάλλουν να γίνουν. Σου αρέσει να λειτουργείς αυτόνομα, γιατί διαθέτεις έναν ανεξάρτητο και φιλόδοξο χαρακτήρα που θέλει να λειτουργεί χωρίς κανέναν περιορισμό.  Δεν αντέχεις την μιζέρια, την μετριότητα ή την αποτυχία. Θέλεις κάθε σκέψη, φιλοδοξία ή συναίσθημά σου να ικανοποιείται και πολλές φορές γίνεσαι αρκετά αυστηρός και με τον ίδιο σου τον εαυτό, προκειμένου να κατακτήσεις τους προσωπικούς σου στόχους και να προοδεύσεις.
Στα ζητήματα καρδιάς, δείχνεις πως είσαι ένας απρόσιτος, απόμακρος άνθρωπος χωρίς ευαισθησίες, στην πραγματικότητα όμως η στάση σου αυτή είναι καθαρά αμυντική, για να προστατέψεις τον εαυτό σου. Δεν θέλεις να σε απορρίπτουν, επιζητάς να βρίσκεσαι το επίκεντρο της προσοχής και να νιώθεις ότι σε αγαπούν, ότι σε θαυμάζουν και ότι κατέχεις κυρίαρχη θέση στο μυαλό και την καρδιά του ατόμου που επιθυμείς. Όταν νιώσεις ότι όλες οι παραπάνω επιθυμίες σου ικανοποιούνται, τότε αναδεικνύεις  όλο τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα που κρύβεις μέσα σου.  Η μεγαλύτερη επιθυμία σου είναι να βρεις έναν ερωτικό σύντροφο που θα είναι γοητευτικός, ριψοκίνδυνος, έξυπνος και εξίσου ανεξάρτητος όπως εσύ!

Σήμερα γιορτάζουν

Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή

Το απόφθεγμα της ημέρας

Η εξουσία του να κάνει ο καθένας ότι του αρέσει αποτελεί κάτι το ιδιαίτερα κακό, διότι, σε μια τέτοια περίπτωση, είναι αδύνατο να ελεγχθούν τα μέσα στον κάθε άνθρωπο διεφθαρμένα ένστικτά του. Αριστοτέλης

Δημοφιλέστερα άρθρα!

Νέα Άρθρα Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος 2014 & οι προβλέψεις των ζωδίων Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος που γίνεται στις 10 Αυγούστου στο ζώδιο του Υδροχόου; Διάβασε τώρα το ζώδιο σου ... περισσότερα !
Νέα Άρθρα Ο Ερμής στο Λέοντα,ώρα για διασκέδαση και ταξιδάκια Μάθε πώς θα επηρεάσει το ζώδιο σου ο Ερμής από το Λέοντα μέχρι τις 15 Αυγούστου 2014 περισσότερα !
    Ok Όνομα Χρήστη Ημερομηνία γέννησηςΏρα γέννησης Email

Η σχέση σου

Αύγουστος 2014
Δες την εξέλιξη της ερωτικής σου σχέσης αυτό το μήνα
Κριός Ταύρος Δίδυμος Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς