Το προφίλ της ημέρας

Το ζώδιο του μήνα Λέων
Μία σειρά σημαντικών πλανητικών όψεων, κάνει την ημέρα μας ιδιαίτερα ανατρεπτική και ρομαντική! Διοχετεύστε με τον πιο όμορφο τρόπο την υπέρμετρη ενέργεια που υπάρχει μέσα σας, μέσα από τον έρωτα, την αγάπη και την σχέση σας!

Ημερήσιες Προβλέψεις 24/7 Λέων (23/7-23/8)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές Προσπάθησε να μην απαισιοδοξείς και να μην σκέφτεσαι αρνητικά. Έχεις φέρει τα πράγματα σε πολύ θετικό σημείο. Μπορείς να κάνεις επαφές, για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Μόνο που επιβάλλεται να το σκεφτείς πολύ καλά προτού μιλήσεις, γιατί ενδέχεται να δημιουργηθούν εντάσεις που δεν τις περίμενες. Οι πλανήτες στέκονται αρωγοί στα σχέδιά σου για το μέλλον.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΛΕΟΝΤΑ στο 9011901895 Αισθηματικές Σήμερα μπορείς να μιλήσεις για το μέλλον της σχέσης σου ή την επισημοποίησή της. Επαγγελματικές - Οικονομικές Στην δουλειά σου τα πράγματα θα είναι ήρεμα. Φρόντισε να κάνεις ένα καλόΠρογραμματισμό, για τα σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις στο μέλλον. Τα οικονομικά έξοδα συνεχίζονται και εσύ είσαι σε έντονο άγχος. Ηρέμησε και σταθερά θα μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.
Αυριανή Πρόβλεψη

Σήμερα γιορτάζουν

Αθηναγόρας

Το απόφθεγμα της ημέρας

Δεν υπάρχει σύντομος δρόμος για κανένα μέρος που να αξίζει να πάει κανείς.

Beverly Sills

Δημοφιλέστερα άρθρα!

Νέα Άρθρα Η Αφροδίτη στον Καρκίνο:Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια ως 11 Αυγούστου; Δες πώς θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις 11 Αυγούστου 2014 περισσότερα !
Νέα Άρθρα Το ερωτικό αστρολογικό κουίζ: Μάθε αν ταιριάζετε για σχέση Κάνε το αστρολογικό κουίζ του έρωτα και ανακάλυψε με ποιο ζώδιο ταιριάζεις απόλυτα για μία όμορφη σχέση .... περισσότερα !
    Ok Όνομα Χρήστη Ημερομηνία γέννησηςΏρα γέννησης Email

Η σχέση σου

Ιούλιος 2014
Δες την εξέλιξη της ερωτικής σου σχέσης αυτό το μήνα
Κριός Ταύρος Δίδυμος Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς