Το προφίλ της ημέρας

Το ζώδιο του μήνα Λέων
Ο Οκτώβριος ξεκινά γεμάτος προκλήσεις και με ισχυρό το αίσθημα της ευθύνης! Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Αιγόκερω μας παρακινεί να δουλέψουμε σκληρά για όλα όσα έχουμε αναλάβει και μας πιέζει σημαντικά να δούμε τις καταστάσεις γύρω μας με έναν τρόπο πιο σοβαρό!

Ημερήσιες Προβλέψεις 1/10 Λέων (23/7-23/8)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, για να προλάβεις να βάλεις σε κάποια στοιχειώδη σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας. Προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΛΕΟΝΤΑ στο 9011901895 Αισθηματικές Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με τον σύντροφό σου. Επαγγελματικές - Οικονομικές Μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες, αλλά πρέπει να σκεφτείς αν μπορείς να ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις. Μην είσαι καθόλου παρορμητικός και ότι σου προτείνουν, πριν απαντήσεις να το σκεφτείς πάρα πολύ καλά.
Αυριανή Πρόβλεψη

Σήμερα γιορτάζουν

Ανανίας, Ρωμανός

Το απόφθεγμα της ημέρας

Οι άνθρωποι ονόμασαν τον έρωτα φτερωτό επειδή έχει φτερά. Οι θεοί τον ονόμασαν έτσι επειδή έχει την δύναμη να δίνει φτερά. Πλάτων


Δημοφιλέστερα άρθρα!

Νέα Άρθρα Η Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου 2014 και οι προβλέψεις των ζωδίων Μάθε τώρα πώς θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη που γίνεται την Τετάρτη στις 24 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο του Ζυγού ... περισσότερα !
Νέα Άρθρα Το ωροσκόπιο της εβδομάδας 1-7 Σεπτέμβρη, από τον Κώστα Λεφάκη Μάθε όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας 1-7 Σεπτεμβρίου, από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη περισσότερα !
    Ok Όνομα Χρήστη Ημερομηνία γέννησηςΏρα γέννησης Email

Η σχέση σου

Οκτώβριος 2014
Δες την εξέλιξη της ερωτικής σου σχέσης αυτό το μήνα
Κριός Ταύρος Δίδυμος Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς