Το προφίλ της ημέρας

Το ζώδιο του μήνα Λέων
Ο Ήλιος από την Παρθένο, βρίσκεται σήμερα σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω και μπορούμε πραγματικά, αξιοποιώντας κατάλληλα τις ικανότητές μας, να δούμε σημαντικά αποτελέσματα στις προσπάθειές μας. Οι ευνοημένοι της ημέρας είναι οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι που γεννήθηκαν στις αρχές του β΄δεκαημέρου!

Ημερήσιες Προβλέψεις 3/9 Λέων (23/7-23/8)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές Από σήμερα μπορείς να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις από πάνω σου οτιδήποτε ενδέχεται να σταματάει την πορεία των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές σου και όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου και δεν θα αργήσει να έρθει και η ανταμοιβή.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΛΕΟΝΤΑ στο 9011901895 Αισθηματικές Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, αλλά πρόσεχε, δεν πρέπει να επαναπαυτείς με τίποτε. Μην κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης. Επαγγελματικές - Οικονομικές Απόφυγε να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Έχεις πολύ εργατικότητα και συνέπεια, αλλά μην το παρατραβάς θα εξαντληθείς. Θα σου παρουσιαστούν προτάσεις που θα αυξήσεις τα οικονομικά σου. Πρέπει να σκεφτείς πιο σοβαρά, γιατί μπορεί να είναι πολύ καλές.
Αυριανή Πρόβλεψη

Σήμερα γιορτάζουν

Φοίβος, Φοίβη, Αριστέα,Αρχοντία

Το απόφθεγμα της ημέρας

Όταν πιστεύουμε σε κάτι ανύπαρκτο με πάθος, τελικά το δημιουργούμε. Ό,τι δεν συνέβη ποτέ, είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά. Ν. Καζαντζάκης

Δημοφιλέστερα άρθρα!

Νέα Άρθρα Το ωροσκόπιο της εβδομάδας 1-7 Σεπτέμβρη, από τον Κώστα Λεφάκη Μάθε όλες τις εξελίξεις της εβδομάδας 1-7 Σεπτεμβρίου, από τον διάσημο αστρολόγο Κώστα Λεφάκη περισσότερα !
Νέα Άρθρα Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2014 από τον Κώστα Λεφάκη Διάβασε την πρόβλεψη του ζωδίου σου για τον Σεπτέμβριο του 2014, από τον Κώστα Λεφάκη περισσότερα !
    Ok Όνομα Χρήστη Ημερομηνία γέννησηςΏρα γέννησης Email

Η σχέση σου

Σεπτέμβριος 2014
Δες την εξέλιξη της ερωτικής σου σχέσης αυτό το μήνα
Κριός Ταύρος Δίδυμος Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς