Το προφίλ της ημέρας

Το ζώδιο του μήνα Λέων
Ο Αύγουστος κάνει το ντεμπούτο του με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα. Από αυτή τη θέση θα χαρίσει εύνοια στα ζώδια της φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) αλλά και στα ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους)

Ημερήσιες Προβλέψεις 1/8 Λέων (23/7-23/8)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! !Από σήμερα που ο Ερμής μπαίνει στο ζώδιό σου, πρέπει να επιδείξεις πνεύμα συνεργασίας με τον περίγυρό σου, ώστε να μπορέσεις να πετύχεις καλύτερα τους στόχους σου. Επίσης πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, γιατί αυτά είναι θέματα που δεν ταιριάζουν με το ζώδιό σου και μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Σχέδια που έχεις από το παρελθόν, θα δεις ότι σιγά-σιγά αρχίζουν και μπαίνουν στην σειρά τους.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΛΕΟΝΤΑ στο 9011901895 Αισθηματικές Θα πρέπει σε μερικά θέματα στην σχέση σου να κάνεις υποχωρήσεις. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου, για θέματα που μπορεί να φέρουν σε αντιθέσεις. Επαγγελματικές - Οικονομικές Στα επαγγελματικά σου μπορείς να κάνεις συνεργασίες και να αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδια που έχεις σκεφτεί εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν και είναι προβληματικά. Μπαίνεις σε περίοδο που κάποιες καταστάσεις θα σε οδηγήσουν να αυξήσεις τα έσοδά σου.
Αυριανή Πρόβλεψη

Σήμερα γιορτάζουν

Μάρκελος

Το απόφθεγμα της ημέρας

Η ανέχεια είναι σαν τιμωρία για ένα έγκλημα που δεν διέπραξες.

Ελι Καμάροφ

Δημοφιλέστερα άρθρα!

Νέα Άρθρα Ο Κώστας Λεφάκης προβλέπει για την εβδομάδα 28 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου Διάβασε το ωροσκόπιο σου για την εβδομάδα 28 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου από τον Κώστα Λεφάκη περισσότερα !
Νέα Άρθρα Η Αφροδίτη στον Καρκίνο:Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια ως 11 Αυγούστου; Δες πώς θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου μέχρι τις 11 Αυγούστου 2014 περισσότερα !
    Ok Όνομα Χρήστη Ημερομηνία γέννησηςΏρα γέννησης Email

Η σχέση σου

Αύγουστος 2014
Δες την εξέλιξη της ερωτικής σου σχέσης αυτό το μήνα
Κριός Ταύρος Δίδυμος Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς