Το προφίλ της ημέρας

Το ζώδιο του μήνα Λέων
Ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου, βρίσκεται σήμερα σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων. Η λογική δίνει μάχη με το συναίσθημα και γίνονται σήμερα λανθασμένες κρίσεις και μπερδέματα που φέρνουν καθυστερήσεις και μπλοκαρίσματα!

Ημερήσιες Προβλέψεις 29/8 Λέων (23/7-23/8)

Επιλέξτε Ζώδιο:
Γενικές Μπορείς να ανταπεξέλθεις σε οποιαδήποτε δυσκολία παρουσιαστεί, αρκεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, γιατί προοιωνίζουν προβλήματα στο μέλλον. Σήμερα κοίτα να δείξεις πολύ μεγάλη επιφυλακτικότητα σε άτομα που μπορεί να σου λένε ή να υπόσχονται πολλά, γιατί μερικά πράγματα μπορεί να μην είναι ακριβώς έτσι όπως φαίνονται.
Για να μάθεις λεπτομέρειες κάλεσε ΤΩΡΑ τη ΓΡΑΜΜΗ ΛΕΟΝΤΑ στο 9011901895 Αισθηματικές Μέρα που μπορεί να οδηγηθείς σε ατελείωτες συζητήσεις με τον σύντροφό σου, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος. Επαγγελματικές - Οικονομικές Θα καταφέρεις πάρα πολλά στον επαγγελματικό σου τομέα, τόσα που στο παρελθόν σε κούραζαν. Καταστάσεις που καθυστερούσαν, τώρα θα δεις να παίρνουν την φυσιολογική τους ροή. Απόφυγε αντιθέσεις με συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ από έξοδα πάρα πολλά. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση, σε σχέση με αγορές και περιττά έξοδα.
Αυριανή Πρόβλεψη

Σήμερα γιορτάζουν

Αρκάδιος

Το απόφθεγμα της ημέρας

Δεν υπάρχει τριαντάφυλλο χωρίς αγκάθια.

Πολλά αγκάθια όμως είναι χωρίς τριαντάφυλλο.

Σοπενχάουερ

Δημοφιλέστερα άρθρα!

Νέα Άρθρα Μηνιαίο Ωροσκόπιο Σεπτεμβρίου 2014 από τον Κώστα Λεφάκη Διάβασε την πρόβλεψη του ζωδίου σου για τον Σεπτέμβριο του 2014, από τον Κώστα Λεφάκη περισσότερα !
Νέα Άρθρα Η Αυγουστιάτικη Πανσέληνος 2014 & οι προβλέψεις των ζωδίων Πώς θα σε επηρεάσει η Πανσέληνος που γίνεται στις 10 Αυγούστου στο ζώδιο του Υδροχόου; Διάβασε τώρα το ζώδιο σου ... περισσότερα !
    Ok Όνομα Χρήστη Ημερομηνία γέννησηςΏρα γέννησης Email

Η σχέση σου

Αύγουστος 2014
Δες την εξέλιξη της ερωτικής σου σχέσης αυτό το μήνα
Κριός Ταύρος Δίδυμος Καρκίνος Λέων Παρθένος Ζυγός Σκορπιός Τοξότης Αιγόκερως Υδροχόος Ιχθείς